• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Tiket kelayakan Olimpik di JUal KhaMIS ni~

    Tuesday, June 21, 2011
    Assalamualaikum n Salam Sejahtera,

    haishhh....Tak paham aku, jual tiket petang...lepas tu terus game jugak ari tu...
    yang pelik nya..awat tak bagi free ja... haha.

    Tiket perlawanan Kelayakan Olimpik leg-2 di antara Malaysia dengan Lubnan akan dijual KHAMIS ni (23 jun 2011) bermula 3 petang.
    Boleh dapat tiket dekat Stadium Nasional Bukit Jalil, KL.

    Harga tiket dibahagikan kepada 3 kategori:

    1. RM30 (Grand Stand)
    2. RM20 (Terbuka)
    3. RM5 (Kanak-kanak di bawah umur 12 tahun)

    HAHA..

    iTU la harga tiketnya...owh ya.KALAU la game dengan LUBNAN ni kita menang, sKUad MaLaysia akan menghadapi lawan dari QATAR.

    selamat membeli dan memberi sokongan PADU pada skuad kita...NGAummm..

    TQ..=P

    5 comments:

    1. Ujang9897 said...:

      harap malaysia menang..=)



      *bro apa kata tuka komen kepada popup window..cara dia kat sini

      http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/cara-buat-pop-up-window.html



      *sori bg idea..dtg dr blog faizal fredley..hee

    1. Mr.Oren said...:

      owh...terima kasih..petang ni saya buat apa yang kmu suggest kan~

    1. Mr.Oren said...:

      dah buat..ada apa2 yang perlu saya improve lagi?tq siFU...hahaa

    1. Ujang9897 said...:

      oit..mandai la kau sifu..hahaa


      erm.., kau letak la pengiklan apa2..gua rasa letak la nuffnang..register..k

      widget follower letak belah atas2 sikit..,atas blog archive ok gak..=)


      awal2 nie letak jer shoutbox..senang org tggl jejak..=)

    1. Mr.Oren said...: This comment has been removed by the author.

    Tukar Banner JOM

    create your own banner at mybannermaker.com!
    Copy this code to your website to display this banner!