• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • G.M KLANG

    Saturday, June 18, 2011
    ASSALAMUALAIKUM N SALAM SEJAHTERA,

    Panas terik di lembah klang menarik perhatian kami anak bapak pergi ke G.M klang.

    Mula2 ingatkan GM ni macam GIANT,TESCO atau mcm MID VALLEY…hahha..

    Rupanya ala2 macam niaga kat pasaraya yang agak besar... diorang ni kebanyakan nya jual harga borong atau kita panggil jual harga dari kilang….diaorg punya moto..”BELI BANYAK,MAKIN MURAH”..nama pon borong.haha…ke kita panggil bundle?hmmm…apa2 lah..

    Gambar yang sempat aku petik untuk santapan bersama:-


    Yang ni bundle jam….patut la orang kat pasar boleh jual…harga2 boleh runding punya.

    ni kedai services n supply alat computer..rasa2 tempat lain pon ada~=P


    HAaaa...apa tah nama benda ni.pakai kat kaki..nk tgk harga..tgk kat bawah ni...


    dia boleh kasi murah maa.....dri sekeping rm2..jadi rm 0.68...betul woo..wa tara tipu...


    Minyak wangi…yang ni pon boleh beli bundle..sebotol besar

    Haaaa…..ni la bundle banyak2…boleh testing..banyak la jenis dia..siapa yg berminat nk niaga..boleh ambik kat sini..hahahaha


    jangan main2….kat sini pon jual alat2 keta..macam2 ada.murah la jugak….betul2


    carpet pon ada,,,apa mau lagi..hahaha

    ni bundle baju...beli banyak..kasi murah..

    Hmmmm..tu la sebersedikit barang yang boleh dibeli...sebenarnya banyak lagi..contohnya baju, seluar,pekakas dapur , pemetik api bergaya n mcm2 ada..haishh...susah la nk cakap..

    P dulu..Baru tau..k LA,,taaaa~


    2 comments:

    1. AesyaZealous said...:

      xpenah pegi lagi..nak gi la nnt

    1. Mr.Oren said...:

      kalau mu pegi..mesti lagi pix yang dapat.hahaha..nama pon lelaki yang ambik gambar...huhu

    Tukar Banner JOM

    create your own banner at mybannermaker.com!
    Copy this code to your website to display this banner!