• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Contest ANda Bagi Gambar.Prince Bagi RM50.

    Wednesday, June 22, 2011
    Assalamualaikum N salam Sejahtera,

    pagi2 buta dah buka Laptop, n terus buka BLOG...haha..biasa la semangat, baru sebulan berkecimpung dalam dunia BLOG.
    Dalam2 ber blogwalking, saya jumpa blog yang buat contest ni...


    Tuan punya Blog ni sedang mengadakan contest,mudah je...letakkan gambar kita dengan kategori yang diberikan. kalau nak info lebih lanjut masuk la blOg dia yek.>>PRINCE91
    bAgi Yang Minat,jom la join ramai2...

    Ni gambar yang aku pertaruhkan dalam kateGORI 1-ABout Family

    GamBAR ni di AMbik ketika kami 7 orang pegi bercuti di TErangganu...masa tu tuan punya blog xkurus lagi...hahahaha~


    Gambar ni Time kampung ke Bandar...LEpas raya ke-7 tahun 2008..haha

    Tu je from me....
    TQ ...=P

    4 comments:

    1. nazirah said...:

      wah rasa macam nak jO en lak hehe

    1. ain revival said...:

      owh..one big family tgok pict y bwah tu..

      bway, gud luck ek~

    1. Mr.Oren said...:

      tq my prent~terHARU nya..weeee

    Tukar Banner JOM

    create your own banner at mybannermaker.com!
    Copy this code to your website to display this banner!