• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Contest "aku dan itu" anjuran Miss Lyzeer.

    Wednesday, June 22, 2011
    Assalamualaikum N Salam Sejahtera,

    Baru sebulan aku nak bermain-main kembali dengan blog, aku dah join contest.
    oWh ya...sapa2 yang berminat dengan contest ni join la...Miss Lyzeer.
    Kita tambah kan lagi kenalan dan berkongsi cerita,gambar n pengalaman.

    gaMbar Bawah ni IMPIAN miss Lyzeer kita...HAHA


    mIss Lyzeer...ini saya dan tempat idaman saya.Haish..kena kumpuL duit dulu...

    QueStion n Answer:
    -sebab join contest?
    1. SAYA budak baru dalam dunia blog...Join contest untuk kembangkan lagi bakat blog saya & miss.haha.....
    2. bak kata pepatah,"sambil menyelam,sambil minum air"-.dengan adanya kehadiran gambar saya, saya dapat follow blog miss. miss pon dapat follow blog saya.haha
    -kenapa perlu menang?
    1. menambahkan semangat untuk ber BLOG...hehe (baru sebulan...post dulu2 tu,sebab xde semangat)
    2. HADIAH? menang dapat hadiah? Sebab HADIAH saya kena menang.haha
    Tag my prenz

    tHATZ all...TQ..=P

    3 comments:

    1. miss lyzeer said...:

      thanks join,Insya Allah termakbul impian tu..
      Good Luck ;)

    1. Mr.Oren said...:

      hehe...tq siFU~

    1. miss lyzeer said...:

      do visit my blog..update pasal contest
      http://misslyzeer.blogspot.com

    Tukar Banner JOM

    create your own banner at mybannermaker.com!
    Copy this code to your website to display this banner!