• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Buat Duit dengan Says.my dari seorang Blogger

    Saturday, August 6, 2011
    Assalamualaikum n SalamSejahtera
    pagi-pagi lagi aku dah blogwalking
    aku ada terjah satu blog clickHere
    dia menceritakan buat duit dengan Says.my
    aku nak belajar-belajar buat duit je...tu yang aku baca tu.
    secara RINGKASnye...aku copy je guidline kawan kita ni
    YE lA..kalau aku taip balik pon,benda yang sama je dia punya isi...jadi kita same2 la buit Duit YE

    1. Korang daftar dulu . Klik sini : Says.My . Lepas tu (Korang boleh connect je guna facebook)



    2. Start pilih mana2 kempen yang ada dalam tu . Copy link , then promosikan kat BLOg,facebook & twitter korang ..

    3. Macam tu aje lah ... Kan senang je . Korang promosikan je brape banyak kempen pun . Ada je member korang klik , korang dapat RM0.20 satu klik..


    So , ape lagi yang korang pikir ? Lepas ni , korang share je apa2 kempen kat facebook . Macam yang Amim buat , Amim pilih satu kempen , update status kat Facebook , then biarkan je .. Esok check dalam akaun says , dah dapat RM10.80 (macam gambar yang Amim tunjuk kat atas tu).

    So lepas ni xdelah korang dikira "Buang Masa" kat Facebook tu . Sambil2 online , dapat gak masyuk sikit kan .. Huhu .

    Jangan lupe join sekarang and terus share kempen2 yang ada ..

    OK la...
    pada siapa nak join boleh join
    Boleh click untuk tambah pendapatan aku...hahaha

    haha...AMbik ko...sapa yang suke mengklik-klik ni.Sila la klik..hahaha
    k lA...see next POST


    6 comments:

    1. inche hlovate said...:

      sya cari duit gune says jugak.. wahh memang untung ni kalo ramai yang klik :)

    1. Si JaRi kOntOt said...:

      pe pndpt ttg yg facebook rm20 tue erk?? betoii ka???

    1. Mr.Oren said...:

      hlovate~haha..kalau x clik pon,xrugi apa2..xde modal pon.hahaha

      sijari~rm20 tu?hmmm...xpasti la.pelik jugak...

    1. Dududu said...:

      NANTI DAH FREE LEH R KLIK :p

    1. mr.oren said...:

      dududu..hahaha..ya2...nanti free, klik la banyak...boleh beli baju raya..kah..kah

    1. Eyriqazz said...:

      wah,mesti dah banyak kumpul ni kan?

    Tukar Banner JOM

    create your own banner at mybannermaker.com!
    Copy this code to your website to display this banner!