• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Biasiswa TNB untuk IPTA sudah diBUKA.

    Monday, August 8, 2011

    Assalamualaikum N salamSejahtera

    Biasiswa Tenaga Nasional Berhad tu...SAPA tak Mau
    walaupon aku ni bakal student IPTS
    tapi aku tetap jugak nak tolong budak-budak IPTA ...haha
    pada sapa-sapa budak IPTA yang tidak ada SPONSOR
    boleh la melibatkan diri anda dengan BIASISWA ni YE


    Boleh CLICK di atas untuk JOIn...errr
    maksud aku untuk DAFTAR biasiswa ni



    tekan la butang CLICK kat atas ni untuk tengok kelayakan anda
    rasa-rasa layak ke?

    K LA...selamat mengisi BORANG ye

    3 comments:

    1. sara zainol said...:

      thanks 4 sharing.. da lama dok tu.. hehe :)

    1. mr.oren said...:

      haha..sowei la xsempat bgi tau ttg biasiswa jpa..baru je lepas...minggu lepas last

    Tukar Banner JOM

    create your own banner at mybannermaker.com!
    Copy this code to your website to display this banner!