• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

    Tuesday, August 9, 2011


    Assalamualaikum N salamSejahtera
    lepas je aku tengok Group KamiJiwaSeni Blogger di Facebook(FB)
    aku terus ke Group KELAB BLOGGER
    dan
    Terus jumpa entry ni dekat FB
    so aku terus KLIK...DAN terjah kat bLOg
    BLOG kawan kita ni dah cerita kan tentang mr.BEN...so AKU xyah la ceritakan lagi ye
    ("NAMpak benar malasnya tu"kata2 dri mr.SOLE-SOLE)

    HOHO...
    aku ni suke SIMple-simple je...Janji penuh dengan Maklumat
    TAPI
    kalau maklumat tu simple tapi panjang ENTRY dia..aku tetap BACA
    Blog ni....
    minat pada perNIAGAAN...tapi malas nak NIAGA
    minat ambik PICTURE walaupun guna Handphone ja...haha
    minat iklan kan tawaran-tawaran yang terkini
    iklan apa?apa-apa la
    minat spontan Blog...maksudnya taip apa yang ada kat kepala otak aku ni
    TU JE KOT...sELAMAT berPUASA dan sELONGKAR BLOG


    Blog aku sudah selongkar Hari ni
    http://www.benashaari.com - Mr.BEN punya segmen
    http://ena-fuzz.blogspot.com - peminat kain Batik gamaknya
    http://ceriteraena.blogspot.com tuan blog ni...yang minat BATIK tu
    http://lydsunshine.blogspot.com/ - dia kata dia unique person
    http://petuapakar.blogspot.com- Banyak petua...petua apa?ada la
    http://thegarang.com - apa domain?apa hosting?
    http://sitiatikah.com/ - Sponser kepada hosting thegarang.com
    http://malaysianww.blogspot.com/ - setiap ari rabu ja...Banyak BLOG entry gmbar
    http://cdiqlife.com - KERja dia DESIGN ja...Design apa?selongkar la
    http://www.illustrasiaku.com/ - 1 time selongkar...bnyk gmbar isu2 semasa
    http://ainunmardhiyyah.blogspot.com/ - follower ke-3000 ceritamamat.com
    http://www.ceritamamat.com - Baru join contest DIA...jom KLIK
    http://nieynasz.blogspot.com/ - suke ati dia la nak taip apa pon..hahaha
    http://farrahyong.blogspot.com/ - Dia kata dia simple GirL

    6 comments:

    1. CKB said...:

      ahaiii... lepaknye header~

    1. LydSunshine said...:

      Wah.. tenkiu.. tenkiu. Tolong promote blog saya. Saya memang unik. Eceh.

    1. LydSunshine said...:

      http://lydsunshine.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    1. difficult easy. said...:

      wahhh! bagusnya. :)

      jemput singgah bila bila lapang

      http://difficulteasy.blogspot.com

    1. nadia fatihah said...:

      blog sy xde? kita kawan baruuu~ hhahahahahahhaha :P

    Tukar Banner JOM

    create your own banner at mybannermaker.com!
    Copy this code to your website to display this banner!